Velkommen til vores nye hjemmeside

Kære alle,

Vi er glade for at kunne meddele, at Sneglehuset har fået en flot og ny hjemmeside! Vores nye hjemmeside er designet med fokus på at give jer den bedst mulige brugeroplevelse og gøre det nemt for jer at finde de oplysninger, I har brug for.

På vores nye hjemmeside vil I finde alle de vigtige oplysninger om vores privat dagpleje, herunder vores åbningstider, madplaner og aktiviteter. Vi har også inkluderet information om vores team, så I kan lære os bedre at kende, og se billeder af vores hyggelige og kreative legemiljø.

Vi har arbejdet hårdt på at opdatere vores hjemmeside med relevant og opdateret information, så I altid kan føle jer godt informeret om, hvad der sker i Sneglehuset. Vi håber, at I vil tage et kig på vores nye hjemmeside, og at I finder den brugervenlig og informativ.

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer til vores nye hjemmeside, er I velkomne til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra jer og byde jeres børn velkommen i Sneglehuset.

De bedste hilsner, Pia og Brian

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Pia Andersen
Pia Andersen